Gå til indhold
God internetforbindelse vigtigst for hotelgæster

Pressemeddelelse -

God internetforbindelse vigtigst for hotelgæster

Undersøgelser viser at god Wi-Fi er et af de vigtigste kriterier ved valg af hotel. Med ny moderne teknik, bedre tilgængelige for flere brugere og med højere hastighed forbedrer hotelkæden Scandic internetforbindelsen på sine 140 nordiske hoteller. Allerede i starten af 2014 skal hotellerne i Norden have den nye løsning, som leveres af Swisscom.

Allerede i 2004 skabet Scandic positiv omtale ved at være den første hotelkæde i Europa til at tilbyde gratis trådløst internet på alle sine hoteller. Frem til da tog de hoteller, som kunne tilbyde trådløst internet, god betaling for det af sine gæster. Scandic gik i spidsen for branchen, i det man anså at det skulle blive en fremtidsfaktor ved valg af hotel. I dag er god internetforbindelse lige så selvklart som gode senge og rindende vand. 

- Ændrede vaner, hvor internet muliggør arbejde når som helst og hvor som helst, med flere der streamer film, anvender Skype og andre tjenester, har skabt nye forventninger til hotellerne. Et antal uafhængige undersøgelser viser, at Wi-Fi er ét af de vigtigste kriterier ved valg af hotel, siger Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark. 

Med Scandics innovation og nytænkning i kombination med fremskridt inden for digital teknologi, markerede starten på en omfattende udbudsproces med tre tydelige kriterier: kvalitet, teknisk løsning og nytænkning, hvor efter valget af leverandør blev Swisscom. 

- Vores formål med den nye service er at tilbyde et forbedret gæste Wi-Fi gennem bedre dækning og ydeevne, plus vi kan anvende en teknisk platform integreret i den daglige drift, afslutter Jens Mathiesen. 

Den nye løsning vil være klar senest første kvartal 2014. 

For yderligere information, kontakt venligst: 
Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark, tlf. 3348 0455

Emner

Tags


Hver dag arbejder Scandics 7.500 medarbejdere med ét mål for øje - at du trives. Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde har vi altid fokus på miljø, socialt ansvar og tilgængelighed. Scandic er Nordens førende hotelkæde med ca. 160 hoteller i otte lande og ca. 30.000 hotelværelser med en omsætning på 923 millioner EUR. Vi vil være mere end bare et hotel – et sted, hvor mennesker mødes, arbejder og inspireres.

Pressekontakt

Jette Steen

Jette Steen

Pressekontakt Executive Assistant +45 23 68 04 55

Relateret materiale

Relaterede nyheder